Una recepta 100% estiuenca amb Torrons i Mel Alemany

Un plat principal estiuenc amb ingredients de sempre i el toc de l’olimel i gingebre de Torrons i Mel Alemany.

Necessitaràs

  • 4 xampinyons
  • 4 tomates cherry
  • 1/2 ceba
  • Mig carbassó
  • OliMel amb gingebre Alemany

Preparació:

  • Talleu el pit de pollastre en daus d’uns 2-3 cm de gruix i reserveu.
  • Talleu la ceba en daus petits i el carbassó en rodanxes d’1 cm d’ample i reserveu.
  • Talleu els xampinyons per la meitat i reserveu.
  • En unes broquetes, punxeu-hi les peces alternant-les entre si i col·loqueu als extrems el tomàquet i el xampinyó.
  • Escalfeu la planxa i tireu-hi un rajolí d’oli d’oliva.
  • Situeu les broquetes a la planxa i deixeu-les coure fins que la carn i la verdura quedin daurades (aneu-ho girant de tant en tant).
  • Un cop fetes, les retirem de la planxa i les servim.
  • Regueu les broquetes amb OliMel amb gingebre per sobre.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top