Visita l’ecogranja de Salgot i tasta els seus embotits

La mascareta s’ha convertit avui dia en un complement més a l’hora de vestir. Portar-la, però, ens ajuda a estar més segurs i ens permet continuar realitzant activitats d’allò més entretingudes i interessants.

Aquest estiu l’ecogranja Salgot està oberta i ha adoptat les mesures de seguretat i prevenció oportunes, així com l’aplicació dels protocols específics per a que puguis gaudir de la visita amb la màxima protecció.

Descobreix de la mà de la família Salgot com viuen i com es crien els seus porcs en un espai molt especial. Passa un matí diferent a la Granja Ecològica de Salgot a Aiguafreda. I al final de la visita… t’espera el tradicional tastet, també adaptat a la situació actual.

Reserva la teva entrada per a la visita concertada! http://salgot.lavola.net/ca/inicio

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2022. Tots els drets reservats.
Top