Jean Leon s’uneix al distintiu de sostenibilitat “Biosphere Destination”

Turisme responsable, respectuós amb el medi ambient, inclusiu i universalment accessible. Jean Leon s’ha unit al distintiu de sostenibilitat “Biosphere Destination”. Aquest és un reconeixement internacional que atorga l’organisme Turisme Responsable, el qual està vinculat a la UNESCO i és soci de l’Organització Mundial de Turisme i el Global Sustainable Tourism Council.

Va ser al mes de març de 2020 quan el Centre de Visites de Jean Leon va rebre aquest segell “Biosphere”, que el qualifica com a espai sostenible on es promou la conservació mediambiental, s’impulsa la protecció cultural i es busca la satisfacció dels clients.

Per tal de complir amb els requisits establerts, a Jean Leon han optimitzat el consum energètic i han realitzat una sèrie de canvis importants, com ara l’impuls d’activitats adaptades a la situació.

Et ve de gust recórrer les vinyes i conèixer cada racó de la Finca Jean Leon amb mitjans de transport sostenibles com ara la bicicleta elèctrica o amb un SegWay? També ho pots fer a peu, i sempre amb l’opció d’acabar realitzant un tast de vins a la seva terrassa privada.

Apunta’t! www.jeanleon.com

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2022. Tots els drets reservats.
Top