Els ous farcits són un clà ssic a la cuina tradicional catalana. Grà cies a la originalitat de Liderou i la qualitat dels seus productes es pot elaborar de manera diferent.
Necessitarà s…
- 6 ous cuits
- 2 llaunes de bonÃtol
- 2 cullerades de ketchup
- 1 cullerada de mostassa
- Una mica de pebre
- Nata liquida o llet evaporada per emulsionar
- Maionesa per decorar
Preparació:
- Coure els ous en aigua freda i un rajolà de vinagre entre 12-13 minuts. Deixar refredar i pelar els ous.
- En un bol posar els rovells amb el ketchup, la mostassa, sal i pebre al gust i xafar bé fins formar una pasta que podem suavitzar amb la nata lÃquida fins que aconseguim la consistència desitjada.
- Afegir el bonÃtol i esmicolar amb els dits perquè no quedi tan fi. Picar les clares amb una picadora.
- Per muntar els gots posem a la base dues cullerades de clares, al mig una mica de farciment dels rovells amb tonyina i acabar amb més clares picades.
- Decorar amb maionesa i un tomà quet cirera.
- Guardar a la nevera fins al moment de consumir-los.