Sopa de pa amb tomàquet, ou de guatlla, llagostins i llonganissa de Vic

Mariona Isern, de Divicnus, va elaborar aquesta sopa freda que compartim avui, amb l’ingredient que marca la diferència, la llonganissa de Vic de Casa Riera Ordeix.

Necessitaràs:

  • 1 Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix
  • 1 Kg Tomàquet pera
  • 1 Kg Tomàquet Monterosa
  • 1/2 Pa de quilo
  • 2 Grans d’all
  • Un polsim de comí
  • 4 c.s. Oli d’oliva verge
  • Llagostins
  • Ous de guatlla
  • Pebre negre molt
  • Sal

Preparació:

  • En un recipient, poseu els tomàquets, la molla de pa prèviament remullada amb aigua, els alls i l’oli.
  • Tritureu-ho amb el túrmix, o bé amb la Thermomix i, seguidament, passeu-ho pel colador xinès. Incorporeu-hi el comí i la sal.
  • Barregeu-ho.
  • Poseu-ho a la nevera durant unes 12 hores.
  • Netegeu els llagostins, traient el cap i la tripa.
  • En un cassó, poseu aigua a bullir amb una mica de sal i escaldeu els llagostins.
  • A continuació passeu-los ràpidament a un altre cassó amb aigua i gel per tal que parin la cocció.
  • Bulliu els ous de guatlla fins que quedin durs.
  • Proveu la sopa i rectifiqueu, si cal, de sal i pebre.
  • Talleu els llagostins a daus petits i els ous de guatlla per la meitat.
  • Talleu la Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix a talls prims.

Recepta i Fotografia: http://casarieraordeix.com/ca/receptes/sopa-de-pa-amb-tomaquet-ou-de-guatlla-llagostins-i-llonganissa-de-vic

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top