Vol au vent de crema de carxofa i Tête de Moine

Si tens prevista una trobada amb amics o família a casa, pots preparar alguns entrants com ara aquesta recepta de vol au vent cortesia de Espiga Blanca publicada a la revista Cuina.

Necessitaràs

  • 1 ceba petita picada
  • 6 cors de carxofa cuits
  • 100 gr de tofu tou (tofu seda)
  • 6 flors de Tête de Moine
  • 4 Vol au vent de Espiga Blanca
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

Preparació:

  • Per a la crema de carxofa: ofegar la ceba amb un raig d’oli i un pessic de sal fins que quedi transparent.
  • Triturar la ceba amb quatre cors de carxofa, dues flors de formatge i el tofu, fins a obtenir una crema. Si cal, es pot afegir una mica d’aigua, però molt poca, només fins a tenir la consistència desitjada. Comprovar el punt de sal.
  • Escalfar els vol au vent al forn uns minuts, omplir-los amb la crema i, finalment, acabar-lo amb meitats de carxofa i una flor de formatge.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top