Hamburguesa de quinoa

Seguim buscant alternatives healthy a receptes tradicionals. Anima’t a preparar una senzilla però deliciosa hamburguesa de quinoa amb la farina de cigrons de Paño Fruits.

Necessitaràs

  • 1 tassa de quinoa
  • ½ ceba tallada a dauets petits
  • ½ tassa de farina de cigró
  • Una mica de pastanaga ratllada
  • Un rajolí d’oli
  • Espècies al gust
  • Una mica de pebre
  • Aigua
  • Sal

Preparació:

  • Netejar la quinoa i posar-la a bullir uns 20 minuts.
  • Tallar la ceba ben petita i posar-la a la paella perquè es quedi feta juntament amb la pastanaga.
  • Quan tinguem els dos ingredients ben daurats i tendres, serà el moment d’usar un bol i barrejar-los tots.
  • Per obtenir una massa compacta cal afegir dues cullerades de farina de cigrons juntament amb un rajolí d’aigua. La massa ha de ser espessa així que si veieu que us queden poc compactes s’haurà d’afegir una mica més de farina.
  • Afegir les espècies, el pebre i la sal.
  • Deixar reposar la massa i a l’hora de cuinar-la optar per una planxa amb una mica d’oli i daurar l’hamburguesa per poder degustar-la.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top