Pastis de gelat de COCO BIO amb escates de xocolata negra i base de crumble de galeta

Ara que ve el bon temps ja comencen a venir de gust els gelats. Sabies que pots treure més profit d’una terrina i crear una nova recepta com aquesta tal com ens ho proposa Gelati Dino?

Necessitaràs

  • 100 gr de galetes tipus “Digestive”
  • 40 gr de mantega a temperatura ambient
  • 450 ml de gelat de COCO BIO
  • 80 gr de xocolata negra 70%
  • coco ratllat

Preparació:

  • Triturar les galetes fins que quedin en pols i tot seguit incorporar la mantega a temperatura ambient i barrejar fins que quedi tot homogeni.
  • Disposar la barreja en un motlle desmuntable i conservar al congelador.
  • Treure el gelat del congelador i deixar-lo uns minuts que s’estovi. Mentrestant, triturar la xocolata fins que quedi a trossets petits.
  • Disposar el gelat en un bol, afegir els trossets de xocolata i barrejar amb cura sense que es fongui el gelat.
  • Col·locar la barreja en el motlle sobre de la galeta i decorar amb coco ratllat.
  • Conservar al congelador i retirar-lo uns 2 minuts abans de servir.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top