La carn de porc és un aliment imprescindible en totes les etapes de la vida ja que disposa d’un alt contingut en proteïnes d’alt valor biològic i aporta diversos minerals. És per aquest motiu que avui compartim una recepta ben senzilla dels nostres socis Can Pistraques.
Necessitarà s…
- Manetes de porc Duroc de Can Pistraques
- Oli d’oliva verge extra
- Sal, pebre i herbes aromà tiques
Preparació:
- Treure les manetes de porc de l’envàs i deixar airejar a temperatura ambient 30 minuts.
- Un cop la brasa estigui a punt, posar les manetes de porc al damunt per tal que la part externa de les mateixes quedi ben torradeta i cruixent.
- No patiu per la part interior, ja que les manetes de porc ja han estat bullides en brou casolà durant 8 hores.
- Un cop tinguin la part externa daurada, procedirem a treure-les del foc i afegirem una mica de sal, pebre i herbes al gust.
Recepta i fotografia: CANPISTRAQUES.COM