Brownie sense mantega

Ara que tenim temps d’estar a la cuina i fer receptes, perquè no preparar un brownie de xocolata amb la variació saludable que han fet els nostres socis  de Paño Fruits?

Necessitaràs

  • 3 ous
  • 1 tassa de farina
  • ½ tassa d’oli
  • ¼ de tassa de beguda vegetal al gust. La pots preparar amb els fruits secs Paño Fruits.
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 culleradeta de llevat químic
  • 2 cullerades de crema d’avellanes cacau NutEco Paño Fruits
  • ¼ de tassa de cacau en pols
  • 100 gr de xips de xocolata
  • 100 gr de barreja de fruits secs Paño Fruits
  • ½ tassa sucre comú
  • 2 cullerades de sucre glass

Preparació:

  • El primer pas és pre-escalfar el forn a 180ºC.
  • Barrejar els ous, la llet i l’oli, i batre fins que els tres ingredients estiguin ben integrats.
  • Quan ho hàgim aconseguit, afegirem la sal i el sucre.
  • Integrar pas a pas la farina, crema NutEco, cacau en pols i el llevat químic. Quan ho tinguem tot ben barrejat afegirem els dos últims ingredients: la barreja de fruits secs i les xips de xocolata.
  • Sucar el motlle amb una mica d’oli, posar-hi tota la massa perquè quedi de manera homogènia i ben escampada en tot el motlle i cuinar al forn durant 30 minuts.
  • Deixar refredar abans de servir.

Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de PAÑO FRUITS: www.pano.cat

Recepta i fotografia: PANO.CAT

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top