Mini cheesecake de llimona

Amb les galetes Carolina Honest es poden fer uns Mini cheesecake de llimona per llepar-se’n els dits! Sinó mireu la versió saludable que han preparat des de Gluten Free Habits.

Necessitaràs

Per a la base:

  • 1/2 tassa de galetes sense sucre Carolina triturades
  • 2 cullerades d’oli de coco fos

Per al cheesecake:

  • 1/2 tassa de formatge crema light
  • 1 tassa de iogurt grec
  • 1 ou
  • 2 cullerades de ratlladura de llimona
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 1 cullerada d’essència de vainilla
  • Stevia al gust

 Preparació:

  • Preescalfar el forn a 175°C.
  • Barrejar els ingredients per a la base en un bowl y en un altre bowl els ingredients del cheesecake.
  • Sucar un motlle per muffins o utilitzar papers per a la base abans d’omplir-los amb la massa.
  • Omplir la meitat de tots els “muffins” amb la barreja de la base i oprimir bé perquè quedi compacte.
  • Després abocar la barreja del cheesecake en l’espai que queda del muffin.
  • Ficar al forn durant 25 minuts.
  • Deixar-los refredar i després reservar-los a la nevera durant 1 hora abans de consumir.

Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de CAROLINA HONEST: www.carolinahonest.com

Recepta i fotografia: CAROLINAHONEST.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top