Crema de calçots amb salsa romesco

Temporada de calçots! Què fem si ens en sobren? Cap problema, us portem la solució recuperant aquesta recepta de La Cuina de L’Eri. Per no llençar menjar, aprofiteu i convertiu-ho, per exemple, en una deliciosa crema amb salsa romesco Can Bech.

Necessitaràs

  • Salsa romesco Can Bech
  • 250 ml de llet evaporada
  • 400 gr de calçots
  • 40 ml d’oli d’oliva
  • 30 gr de mantega
  • 200 ml d’aigua mineral
  • 200 gr de patates
  • 500 ml de brou vegetal
  • Sal i pebre blanc

Preparació:

  • Posar a la cassola l’oli i la mantega i deixar fondre.
  • Afegir els calçots picats i deixar coure fins que siguin tendres.
  • Afegir les patates pelades i a trossos petits i l’aigua, i deixar bullir a foc mig durant 8 minuts.
  • Afegir el brou, sal i pebre, i deixar coure 20 minuts.
  • Triturar i afegir la llet.
  • Batre fins que quedi ben incorporada.
  • Servir acompanyada de la salsa romesco Can Bech.

*Recepta original – La Cuina de L’Eri

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top