Mousse de coca de llardons amb poma rostida

Celebra Dijous Gras de la mà de Embotits Salgot, amb una recepta creada per Miquel Antoja que reinventa un dels clàssics per aquestes dates.

Necessitaràs

  • 150 gr de llet
  • 100 gr de llardons Salgot
  • Una fulla i mitja de gelatina
  • 200 gr de xocolata blanca
  • 220 gr de nata semimuntada

Preparació:

  • Disposar la llet en un cassó i portar a ebullició.
  • Quan bulli li afegim una fulla i mitja de gelatina hidratada i escorreguda, i ho emulsionem amb la xocolata blanca.
  • Un cop tenim la barreja ben emulsionada li donem Tourmix.
  • Afegim els llardons triturats i incorporem la nata semimuntada.
  • Deixar unes 2 hores a la nevera.
  • Per altra banda rostir al forn la poma tallada i untada amb una mica de mantega.
  • En un vaset disposar la mousse, la poma i decorar amb el crumble.

Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de SALGOT: www.salgot.com

* Recepta elaborada per Miquel Antoja

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top