Panna Cotta amb salsa de mango i Snackíssimo

Us presentem un plat refrescant que encara pot ser més divertit del normal si hi afegim Snackissimo.

Necessitaràs

  • 50 gr de llet sencera
  • 50 gr de nata per cuinar
  • 12 gr de sucre 
  • 1 làmina de gelatina 
  • Snackíssimo al teu gust
  • Per fer la salsa: 50 gr de mango congelat.

Preparació:

  • Barrejar la let, la nata i el sucre en un bol.
  • Hidratar la làmina de gelatina amb aigua freda i afegir-la a la barreja anterior integrant tots els ingredients amb l’ajut d’una batedora.
  • Posar la barreja en motlles de flams i portar-ho a la nevera 35 min.
  • Parallelament, descongelar el mango en una olla amb un dit d’aigua. Triturar fins que quedi fi.
  • Treure els flams del motlle amb ajut d’un ganivet, disposar en un plat i pintar-los amb la salsa de mango.
  • Decorar amb Snackíssimo de la teva preferència.

Recepta i fotografia: SNACKISSIMO.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top