Us presentem un plat refrescant que encara pot ser més divertit del normal si hi afegim Snackissimo.
Necessitarà s…
- 50 gr de llet sencera
- 50 gr de nata per cuinar
- 12 gr de sucreÂ
- 1 là mina de gelatinaÂ
- SnackÃssimo al teu gust
- Per fer la salsa: 50 gr de mango congelat.
Preparació:
- Barrejar la let, la nata i el sucre en un bol.
- Hidratar la là mina de gelatina amb aigua freda i afegir-la a la barreja anterior integrant tots els ingredients amb l’ajut d’una batedora.
- Posar la barreja en motlles de flams i portar-ho a la nevera 35 min.
- Parallelament, descongelar el mango en una olla amb un dit d’aigua. Triturar fins que quedi fi.
- Treure els flams del motlle amb ajut d’un ganivet, disposar en un plat i pintar-los amb la salsa de mango.
- Decorar amb SnackÃssimo de la teva preferència.
Recepta i fotografia: SNACKISSIMO.COM