Maxi tiramisú amb mini melindros

Quan hi ha un dinar familiar o una celebració amb una colla d’amics, el tiramisú mai falla. Avui et portem una recepta per a elaborar aquest postre italià de forma casolana i sense alcohol, cortesia de Espiga Blanca.

Necessitaràs… (6/8 persones)

  • 400 gr de formatge mascarpone
  • 4 ous
  • 120 gr de sucre
  • 400 gr de mini melindros Espiga Blanca
  • 6-8 tasses de cafè
  • Cacau en pols

Preparació:

  • Fer un cafè per a cada comensal (de 6 a 8 tasses)
  • Dipositar la suma de cafè en un recipient fons, posar-hi 3 cullerades de sucre i submergir els melindros. Reservar.
  • Separar rovells i clares. Muntar les clares amb 60 gr de sucre i batre els rovells amb els 60 gr de sucre restants.
  • Afegir gradualment el mascarpone al bol on tenim els rovells i posteriorment abocar-hi poc a poc les clares muntades.
  • Formar el tiramisú alternant una capa de mini melindros i una capa de la crema de mascarpone preparada. Posar-hi 2 o 3 capes.
  • Cobrir la superfície final amb cacau en pols, tapar la safata i portar a la nevera fins que agafi la consistència i la temperatura desitjades.

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs a les xarxes socials i al web de ESPIGA BLANCA: www.espigablanca.com

Recepta i fotografia: ESPIGABLANCA.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top