Avui, volem sorprendre’t amb aquesta deliciosa recepta elaborada pels nostres amics de Delicious & Sons, que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.
Necessitarà s…
- 2 albergÃnies mitjanes.
- 1 manat de ruca fresca.
- 80 gr de formatge manxec tallat a tires fines de 5 cm de llarg.
- Pesto Rosso de Tomà quets Secs Delicious & Sons.
Preparació:
- Tallar l’albergÃnia al llarg en tires fines.
- Pintar amb oli d’oliva verge en els dos costats i coure les tires a planxa o graella fins que quedin daurades tendres i marcades.
- Retirar del foc i deixar refredar.
- Al mig de cada tira, posar una cullerada de Pesto Rosso, una tira de formatge Manxec i unes fulles de ruca.
- Enrotllar cada tira, començant amb la part més ampla.
- Servir a temperatura ambient.
Aquesta i moltes més receptes les trobarà s aquÃ:
Recepta i fotografia: Erin Gleeson – The Forest Feast