Amanida de Cous-cous amb Iogurt Ecològic Natural 0% de Pastoret

Avui, volem fer-te arribar aquesta recepta fàcil i saludable dels nostres amics de PASTORET DE LA SEGARRA. Ideal per prendre en aquests dies de calor.

 

Per l’amanida necessitaràs

  • 100 gr Cous-Cous.
  • 100 ml d’aigua mineral.
  • 35 gr de mantega.
  • 80 gr xampinyons a làmines.
  • 80 gr de carbassó.
  • 60 gr ceba tendra.
  • 80 gr de tomàquet cherry.
  • 15 fulles grans d’Alfàbrega.
  • 5 fulles grans de menta.
  • 60 gr de Iogurt Ecològic Natural 0% de Pastoret.

 

Preparació:

  • Per al cous-cous, bullir 100 ml d’aigua, retirar del foc i afegir 100 gr de cous-cous. Deixar reposar 5 minuts, afegir una mica de mantega i remoure-ho.

 

  • Per a les verdures, picar a làmines xampinyons, fer quadrats de carabassó, tomàquets cherry i picar una ceba tendra; sofregir-ho tot en una paella amb una mica d’oli i retireu-ho.

 

  • Un cop refredat, barrejar-ho amb el cous-cous, afegir fulles de menta, alfàbrega picada i servir amb el Iogurt Ecològic Natural 0% de Pastoret per sobre.

 

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de PASTORET DE LA SEGARRA:

www.pastoret.com

 

Recepta i fotografia: PASTORET.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top