Escuma de foie, mango i cruixent de triangle de xocolata blanca

Avui, volem sorprendre’t amb un excel·lent maridatge gourmet dels amics de GALETES TRIAS, que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.

 

Necessitaràs…

  • Triangle de xocolata blanca.
  • Fetge gras d’ànec.
  • Brou de pollastre.
  • Puré de mango.
  • Pebre blanc.
  • Cristalls de sal.
  • Pro-escuma.

 

Preparació:

  • Escalfar el brou de pollastre i triturar-hi el fetge gras d’ànec.

 

  • Seguidament posar-hi el pro-escuma, sal i pebre.

 

  • Colar-ho i posar-ho dins del sifó. Posar dos càrregues de sifó i deixar refredar a la nevera 30 minuts.

 

  • Tallar amb el ganivet el triangle de xocolata blanca. Posar en un biberó el puré de mango.

 

  • Posar el nitrogen a refredar dins la nitrocork. Fer circumferències de mango amb el biberó al damunt de la nitrocork, posar-hi les brotxetes al damunt; un cop congelat donar la volta al mango.

 

  • Seguidament posar al damunt de la planxa freda el triangle de xocolata tallat, després al damunt posar-hi l’escuma de foie, entre mig el mango i acabar amb més escuma de foie.

 

  • Tornar a posar el triangle de xocolata blanca i cristalls de sal al damunt de la planxa freda i donar la volta a la piruleta sobre del cruixent de triangle.

 

  • Servir i menjar ràpidament.

 

Aquest i molts més maridatges, els trobaràs al web de GALETES TRIAS:

www.triasbiscuits.com

 

Recepta i fotografia: TRIASBISCUITS.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top