Gaspatxo de cireres

Una recepta fresca, original i saludable. Suma-li uns Snackíssimo i veuràs quin gust més especial!

Necessitaràs

  • 500 gr de tomàquets madurs tipus pera
  • 20 gr de ceba tendra
  • All al gust
  • 20 gr de pebrot verd
  • 50 gr de cogombre
  • 100 gr cireres
  • 40 gr d’oli d’oliva
  • Vinagre de poma al gust
  • Sal i pebre
  • Snackíssimo de fruits vermells BIO

Preparació:

  • Pelar els tomàquets, el cogombre i la ceba i desossar les cireres.
  • Triturar tots els ingredients fins a obtenir una textura cremosa.
  • Salpebrar al gust.
  • Donar-li el toc especial amb Snackíssimo Fruits Vermells BIO.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top