Deconstrucció d’ous farcits de tonyina en got

Els ous farcits són un clàssic a la cuina tradicional catalana. Gràcies a la originalitat de Liderou i la qualitat dels seus productes es pot elaborar de manera diferent.

Necessitaràs

  • 6 ous cuits
  • 2 llaunes de bonítol
  • 2 cullerades de ketchup
  • 1 cullerada de mostassa
  • Una mica de pebre
  • Nata liquida o llet evaporada per emulsionar
  • Maionesa per decorar

Preparació:

  • Coure els ous en aigua freda i un rajolí de vinagre entre 12-13 minuts. Deixar refredar i pelar els ous.
  • En un bol posar els rovells amb el ketchup, la mostassa, sal i pebre al gust i xafar bé fins formar una pasta que podem suavitzar amb la nata líquida fins que aconseguim la consistència desitjada.
  • Afegir el bonítol i esmicolar amb els dits perquè no quedi tan fi. Picar les clares amb una picadora.
  • Per muntar els gots posem a la base dues cullerades de clares, al mig una mica de farciment dels rovells amb tonyina i acabar amb més clares picades.
  • Decorar amb maionesa i un tomàquet cirera.
  • Guardar a la nevera fins al moment de consumir-los.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top