Coneix el món de les Teules de primera mà

El dia 4 de juny del 1908 Joaquim Trias i Vila es va instal·lar a la casa del carrer del Centre 45 (actualment la Trias) i va iniciar la seva pròpia aventura centrant-se en l’elaboració i la venda d’articles de pastisseria i galetes.

Avui dia, la fàbrica Trias s’ha convertit en un Museu on ofereixen visites concertades per conèixer la seva història familiar. Entre d’altres coses, hi trobaràs una rèplica del taulell de l’antiga pastisseria Trias! I també un espai dedicat a les galetes creades per l’avi Joaquim Trias.

A l’anomenat “Món de les teules” s’hi exposa amb detall la maquinària i els processos per elaborar cadascuna de les varietats que componen l’assortiment tradicional: les Teules, els Neulets, els Pralinets i els Crocantins.

Si t’agrada el dolç, no et pots perdre l’oportunitat de viure de primera mà aquesta experiència. Evidentment, la família Trias ha adaptat la visita i garanteix totes les mesures de seguretat.

Pots reservar al següent enllaç: https://www.triasbiscuits.com/ca/15/el-museu-de-les-galetes-trias.html

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top