Enoturisme i nits gastronòmiques al Priorat

Aquest estiu, el celler de Clos Figueras proposa una sèrie de visites guiades i activitats entorn al món del vi. Si t’apropes a la seva finca del Priorat, on disposen de 18 hectàrees de vinyes en propietat a la zona de Gratallops, podràs gaudir d’una experiència única.

Et deixaran baixar a l’encantadora sala de botes, dinar al restaurant “La Figuera” escollint entre menú clàssic o menú maridat, i prendre una copa a la fresca d’un jardí amb un encant especial.

A més, la bodega Clos Figueras té tres còmodes habitacions on allotjar-te per a completar l’oferta ecoturistica. Un Bed&Breakfast que permet relaxar-te envoltat d’un paisatge natural d’allò més inspirador.

Et convidem a que consultis les xarxes socials de Clos Figueras per estar alerta de la programació. A la seva agenda hi consten tallers, nits gastronòmiques amb xefs de referència i altres propostes d’interès pels amants del bon vi.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top