Amanida de formatge de cabra amb chutney de mango

Compartim aquesta recepta del blog Cocinando con Neus. Una amanida ben original amb productes Can Bech.

Necessitaràs

  • 30 gr de mantega
  • 1 poma
  • 1 cullerada de mel
  • 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • 1 bossa de ruca
  • 4 rodanxes de formatge de cabra de rulo tallat fi
  • Chutney de mango Can Bech
  • 2 torrades de pa
  • Sal

Preparació:

  • Rentar, assecar, pelar i treure el cor de la poma. Tallar-la a trossos fins.
  • En una paella posar-hi la mantega i la poma juntament amb un pessic de sal. Deixar durant 3 o 4 minuts perquè s’estovin i donant-li la volta amb cura perquè es faci per tots dos costats.
  • Afegir la cullerada de mel (millor que sigui líquida), i deixar que caramel·litzi durant uns minuts.
  • Mentrestant, repartir les fulles de ruca en els plats. Esmicolar el formatge de cabra i repartir-lo per sobre de la ruca.
  • Posar tres culleres de postres de chutney de mango en un bol i barrejar-ho amb l’oli perquè quedi més líquida la salsa.
  • Repartir els trossos de poma en els plats. El suc que queda a la paella podem afegir-lo al chutney.
  • Tallar el pa torrat a tires i repartir uns trossos en cada plat. Amanir amb el chutney de mango i servir.

Recepta i Fotografia: https://www.cocinandoconneus.com/2014/02/ensalada-templada-de-queso-de-cabra-con/

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top