Si canviem el pollastre a l’ast per gall d’indi al forn, també poden sortir dinars de diumenge molt especials. Mira la recepta que proposen des de Conserves Ferrer.
Necessitaràs…
- Una peça sencera de gall dindi
- Un got de vi negre dolç tipus moscatell
- 1 llauna de ceba fregida en oli d’oliva Conserves Ferrer
- 2 pots de bolets Conserves Ferrer
- 1 ampolla de Brou casolà de pollastre Conserves Ferrer
- 2 pastanagues
- 3 patates
- Un grapat de panses, orellons i pinyons
- 1 pot de Tòfona negra Conserves Ferrer
- Oli d’oliva, sal i pebre
Preparació:
- Salpebrar i saltejar els bolets, prèviament escorreguts, i reservar.
- Posar un grapat de panses a macerar amb el vi dolç i reservar.
- Buidar, netejar i salpebrar el gall dindi.
- Sofregir les pastanagues tallades a tires. A continuació, afegir la ceba fregida i escalfar a la paella.
- Farcir el gall dindi amb les panses, els orellons, els pinyons, les pastanagues i la ceba.
- Posar un rajolí d’oli d’oliva i afegir el brou i el líquid de la maceració reservat.
- Preescalfar el forn entre 160ºC i 180ºC i rostir el gall dindi durant 1 hora. Girar-lo i seguir la cocció durant 1 hora més.
- Afegir més brou, mitja copa de vi dolç, els bolets i les patates tallades.
- Deixar coure durant 30 minuts més a 200ºC fins que el gall dindi quedi ben daurat.
- Finalment, posar trufa ratllada per sobre i deixar reposar.