Gall dindi amb bolets al vi dolç

Si canviem el pollastre a l’ast per gall d’indi al forn, també poden sortir dinars de diumenge molt especials. Mira la recepta que proposen des de Conserves Ferrer.

Necessitaràs

  • Una peça sencera de gall dindi
  • Un got de vi negre dolç tipus moscatell
  • 1 llauna de ceba fregida en oli d’oliva Conserves Ferrer
  • 2 pots de bolets Conserves Ferrer
  • 1 ampolla de Brou casolà de pollastre Conserves Ferrer
  • 2 pastanagues
  • 3 patates
  • Un grapat de panses, orellons i pinyons
  • 1 pot de Tòfona negra Conserves Ferrer
  • Oli d’oliva, sal i pebre

Preparació:

  • Salpebrar i saltejar els bolets, prèviament escorreguts, i reservar.⁠
  • Posar un grapat de panses a macerar amb el vi dolç i reservar.⁠
  • Buidar, netejar i salpebrar el gall dindi.⁠
  • Sofregir les pastanagues tallades a tires. A continuació, afegir la ceba fregida i escalfar a la paella.⁠
  • Farcir el gall dindi amb les panses, els orellons, els pinyons, les pastanagues i la ceba.⁠
  • Posar un rajolí d’oli d’oliva i afegir el brou i el líquid de la maceració reservat.⁠
  • Preescalfar el forn entre 160ºC i 180ºC i rostir el gall dindi durant 1 hora. Girar-lo i seguir la cocció durant 1 hora més. ⁠
  • Afegir més brou, mitja copa de vi dolç, els bolets i les patates tallades. ⁠
  • Deixar coure durant 30 minuts més a 200ºC fins que el gall dindi quedi ben daurat.⁠
  • Finalment, posar trufa ratllada per sobre i deixar reposar.⁠

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top