El currywurst, una recepta alemanya que es pot fer a la catalana

El Currywurst es caracteritza per ser una manera diferent de degustar salsitxes d’estil Alemany. És un “fast food”, d’acord, però fugint del típic entrepà amb pa de viena.

Es consumeix habitualment per totes les regions d’Alemanya, encara que sembla ser que es va popularitzar en els carrers de Berlín. El Currywurst era el complement ideal a les fires i les festes per gaudir d’un autèntic menjar de carrer. Per norma general, s’acompanyen d’uns panets típics anomenats Brötchen, o bé de patates fregides.

I què és exactament el Currywurst? Doncs es tracta d’una mena de salsitxa similar al Frankfurt o al Bratwurst que es talla a llesques, i es serveix amb salsa de tomàquet o quètxup i s’afegeix curri pel damunt.

Hi ha moltes i variades receptes per fer la salsa de tomàquet típica del Currywurst. A Leo Boeck t’ho posen fàcil. Pots utilitzar la salsa de tomàquet I barrejar Frankfurt, Bratwurst i fins i tot Pikantwurst, també Leo Boeck evidentment. Apa, ja t’hem donat la idea per fer una tapa perfecta per maridar amb una cervesa ben fresca mentre peteu la xerrada entre amics.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top