Una recepta per a tots els públics, amb ingredients bà sics i un bon rajolà d’Oli d’Oliva Verge Extra de Olis Solé. Que no hi falti!
Necessitarà s…
- 1 massa d’empanada (quadrada)
- 1/2 carbassó
- 1/2 albergÃnia
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd
- 1/2 pebrot groc
- 2 cebes
- 175 ml salsa tomà quet
- 40ml Oli d’Oliva Verge Extra Olis Solé
- 1 ou per a pintar
- 4 filets de pollastre
- sal
- pebre
Preparació:
- Escalfar el forn a la mà xima temperatura.
- Pelar i tallar les verdures a trossets petits.
- Primer daurar la ceba, amb oli i aigua, i després afegir-hi la resta de verdures amb l’Oli d’Oliva Verge Extra.
- Tallar a trossets el pollastre i afegir-lo a la paella amb les verdures. Salpebrar.
- Per acabar el farciment, afegir-hi la salsa de tomà quet (si està ja fregida només afegir, si no fregir altres 5 minuts a foc baix)
- Agafar la massa i tallar de la punta horitzontalment 3 tiretes de massa, que ens serviran posteriorment per decorar.
- Posar a la meitat de la massa el farcit (esperarem que es refredi una mica, 5 minuts)
- Doblegar la massa i cobrir-la tota doblegant també després les vores.
- Amb les tires decorar per sobre.
- Pintar amb un ou batut i fer-ne un forat al mig.
- Posar-la al forn 20 minuts a 200 graus i servir.
Recepta i fotografia: OLISSOLE.COM