Empanada amb verdures i pollastre

Una recepta per a tots els públics, amb ingredients bàsics i un bon rajolí d’Oli d’Oliva Verge Extra de Olis Solé. Que no hi falti!

Necessitaràs

  • 1 massa d’empanada (quadrada)
  • 1/2 carbassó
  • 1/2 albergínia
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pebrot verd
  • 1/2 pebrot groc
  • 2 cebes
  • 175 ml salsa tomàquet
  • 40ml Oli d’Oliva Verge Extra Olis Solé
  • 1 ou per a pintar
  • 4 filets de pollastre
  • sal
  • pebre

Preparació:

  • Escalfar el forn a la màxima temperatura.
  • Pelar i tallar les verdures a trossets petits.
  • Primer daurar la ceba, amb oli i aigua, i després afegir-hi la resta de verdures amb l’Oli d’Oliva Verge Extra.
  • Tallar a trossets el pollastre i afegir-lo a la paella amb les verdures. Salpebrar.
  • Per acabar el farciment, afegir-hi la salsa de tomàquet (si està ja fregida només afegir, si no fregir altres 5 minuts a foc baix)
  • Agafar la massa i tallar de la punta horitzontalment 3 tiretes de massa, que ens serviran posteriorment per decorar.
  • Posar a la meitat de la massa el farcit (esperarem que es refredi una mica, 5 minuts)
  • Doblegar la massa i cobrir-la tota doblegant també després les vores.
  • Amb les tires decorar per sobre.
  • Pintar amb un ou batut i fer-ne un forat al mig.
  • Posar-la al forn 20 minuts a 200 graus i servir.

Recepta i fotografia: OLISSOLE.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top