Les salses són molt útils a la cuina i com que estan envasades faciliten la feina del dia a dia. Si a més parteixen de receptes tradicionals elaborades amb ingredients ecològics de mà xima qualitat, la satisfacció augmenta.
Va ser a principis dels anys 90 quan els fundadors de Molà de PomerÃ, comentant-ho en celebracions familiars, es van adonar que al mercat hi faltaven salses tÃpicament mediterrà nies i saludables.
A Molà de Pomerà no es conformen amb l’elaboració de productes ecològics sinó que creuen fermament en el compromÃs amb el medi ambient i la societat. Sempre parlen amb els seus proveïdors de proximitat i sol·liciten els certificats que asseguren que la matèria primera està lliure de pesticides o d’organismes que s’hagin modificat genèticament.
Allioli, mostassa, pesto, romesco, salsa de tomà quet… totes es fabriquen seguint estrictes controls de sanitat i qualitat. El gust, l’aroma i el color són totalment naturals. Prepara’t per renovar les energies i crear plats ben originals amb Molà de PomerÃ!