Dona-li salsa a la vida amb Molí de Pomerí

Les salses són molt útils a la cuina i com que estan envasades faciliten la feina del dia a dia. Si a més parteixen de receptes tradicionals elaborades amb ingredients ecològics de màxima qualitat, la satisfacció augmenta.

Va ser a principis dels anys 90 quan els fundadors de Molí de Pomerí, comentant-ho en celebracions familiars, es van adonar que al mercat hi faltaven salses típicament mediterrànies i saludables.

A Molí de Pomerí no es conformen amb l’elaboració de productes ecològics sinó que creuen fermament en el compromís amb el medi ambient i la societat. Sempre parlen amb els seus proveïdors de proximitat i sol·liciten els certificats que asseguren que la matèria primera està lliure de pesticides o d’organismes que s’hagin modificat genèticament.

Allioli, mostassa, pesto, romesco, salsa de tomàquet… totes es fabriquen seguint estrictes controls de sanitat i qualitat. El gust, l’aroma i el color són totalment naturals. Prepara’t per renovar les energies i crear plats ben originals amb Molí de Pomerí!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top