Sopa de maduixa amb gelat de vainilla i crocant de garapinyades

Aquesta recepta amb ingredients de Priorat Natur és ideal per elaborar unes postres curioses i diferents en una retrobada amb amics.

Necessitaràs

  • Gelat de vainilla
  • Melmelada de maduixa de Priorat Natur
  • Ametlla i avellana garapinyada de Priorat Natur
  • Nous caramel·litzades de Priorat Natur

Preparació:

  • Només has de triturar els fruits secs garapinyats fins que quedin ben finets. Pots fer-ho amb tots tres tipus barrejats com et proposem, ja que li dóna un gust més diferent. Si ho prefereixes, pots fer-ho també amb un sol tipus de fruit sec.
  • Un cop triturat, només cal posar en un plat soper una bona base de melmelada de maduixa, dues boles de gelat de vainilla i posar-hi per sobre el granulat de garapinyats que hagis fet.
  • Posa-hi damunt un trosset de nou caramel·litzada per a que quedi més ben acabat i a servir!

Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de PRIORAT NATUR: www.prioratnatur.com

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top