En quantes mossegades et menges una teula?

L’any 1960 van aparèixer les primeres capses de les famoses Teules de Galetes Trias, evidentment amb la marca registrada. Des d’aleshores, aquesta empresa familiar dedicada a la fabricació de galetes des de fa més de 100 anys, ha anat popularitzant les teules, a més de neules i altres dolços.

Però, què és i quins ingredients porta exactament una teula? És una galeta feta d’ametlla amb sucre, farina de blat, ou i sal. Cruixent i deliciosa. S’elabora a partir d’ingredients 100% naturals i de primera qualitat, sense conservants ni additius.

A banda de les tradicionals, també van treure al mercat les ‘Organic Teules’, una altra varietat de teules, fetes amb els mateixos ingredients però de procedència ecològica. El resultat que s’obté és una galeta menys dolça i més consistent, així com també més saludable.

Ideals per a regalar, per agrair o simplement per degustar en un desig de dolç. Són irresistibles! I tu, confessa… en quantes mossegades et menges una teula?

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top