Carpaccio de carbassó amb tòfona negra

A l’estiu sempre ve de gust menjar fred i lleuger. És per això que avui compartim recepta fàcil de preparar de la mà de Delicious & Sons elaborada per Mònica Navarro.

Necessitaràs

  • 1 carbassó
  • Cibulet fresc picat
  • Encenalls de formatge Parmigiano Reggiano
  • Rave vermell
  • Quicos
  • Oli amb Tòfona Negra de Delicious & Sons
  • Sal

Preparació:

  • Rentar el carbassó i tallar-ho amb una mandolina en fines rodanxes, sense pelar.
  • Rentar el rave i tallar-lo a llesques molt fines.
  • Disposar en una safata o plat gran pla en aquest ordre: primer el carbassó, després el formatge Parmegiano Regiano, els quicos i el rave. Posar el cibulet, sal a gust i l’Oli amb Tòfona Negra.

Aquesta recepta i moltes altres les trobaràs al web de Delicious & Sons: www.deliciousandsons.com/es/receta/

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top