A l’estiu sempre ve de gust menjar fred i lleuger. És per això que avui compartim recepta fà cil de preparar de la mà de Delicious & Sons elaborada per Mònica Navarro.
Necessitarà s…
- 1 carbassó
- Cibulet fresc picat
- Encenalls de formatge Parmigiano Reggiano
- Rave vermell
- Quicos
- Oli amb Tòfona Negra de Delicious & Sons
- Sal
Preparació:
- Rentar el carbassó i tallar-ho amb una mandolina en fines rodanxes, sense pelar.
- Rentar el rave i tallar-lo a llesques molt fines.
- Disposar en una safata o plat gran pla en aquest ordre: primer el carbassó, després el formatge Parmegiano Regiano, els quicos i el rave. Posar el cibulet, sal a gust i l’Oli amb Tòfona Negra.
Aquesta recepta i moltes altres les trobaràs al web de Delicious & Sons: www.deliciousandsons.com/es/receta/