Una revetlla de Sant Joan sense coques no és una festa

Podrem sortir al carrer o no, podrem encendre una foguera o no, podrem tirar petards o no, podrem reunir-nos amb més o menys gent… però la revetlla de Sant Joan s’ha de celebrar sigui com sigui. A totes les taules ha d’estar present la tradicional coca. Això si, no val qualsevol coca, perquè l’autèntica l’elaboren a Coques de Perafita.

Els mestres obradors que s’encarreguen de coure cadascuna de les coques segueixen a l’actualitat la mateixa tècnica que la primera generació. Va ser l’any 1952 quan van començar a elaborar-les al petit obrador del Lluçanès. Vet aquí el secret per a que, avui dia, sorgeixi la màgia a les diferents botigues que tenen: Barcelona, Berga, Vic, Platja d’Aro i evidentment a Perafita.

De fruita, de crema…  cada bocí es un petit plaer. Les Coques de Perafita són les postres ideals per gaudir de la nit més festiva i popular de Catalunya.

Des del Clúster Gourmet de Catalunya volem desitjar una bona revetlla a tothom!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top