Ous en cocotte d’alvocat

Avui compartim una recepta original i molt visual elaborada per la xef Ariana de Salvador per a l’Escola de Cuina Telva de Barcelona. Els ous Liderou marquen la diferència!

Necessitaràs

  • 4 ous Liderou L
  • 2 alvocats
  • 2 rodanxes de pernil dolç o salmó fumat
  • Sal i pebre 
  • Cibulet per a decorar

Preparació:

  • Preescalfar el forn a 220º i preparar uns nius amb paper d’alumini per col·locar els alvocats.
  • Tallar els alvocats per la meitat. Retirar part de la polpa amb ajuda d’una cullera. Col·locar cada meitat en un niu d’alumini.
  • Separar les clares dels rovells.
  • Abocar les clares en el buit dels alvocats, afegir una mica del pernil dolç o salmó fumat, salpebrar i coure 10 minuts fins que la clara estigui cuita però no massa consistent. Treure del forn.
  • Col·locar al centre de cada alvocat el rovell i tornar a ficar en el forn 5 minuts més. Retirar del forn i servir amb el cibulet tallat finament per sobre.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top