Proteïna, vitamines i defensa natural de les abelles

Les abelles són sàvies, d’aparença petita però de grans obres. Esdevenen fàcilment un exemple de cooperació, perseverança i actitud. El més important és que són productores de mel, que al cap i a la fi és un dels aliments més preuats i saludables, així com garantia de la nostra vida.

D’entre tota la varietat de mels i de packs que tenen a Torrons i Mel Alemany, en destaca el nou pack apícola: Un còctel d’energia natural a base de melgelea reialpròpolis i pol·len. Parteixen de la protecció natural de les abelles per defensar-les i ajudar-nos a equilibrar el nostre organisme amb els seus productes.

A l’hora de consumir el pol·len, la millor manera és barrejant-lo amb mel i incorporant-lo a la llet o al suc de taronja per dissoldre’l. Fes cas als consells de part de Torrons i Mel Alemany i incorpora als últims dies de primavera el bo i millor de les abelles.

Aconsegueix el pack apícola o els productes per separat que més t’interessin a través de la seva botiga online: https://alemany.com/shop/ca/altres/109-pack-gelea-reial-pollen-propolis-mel.html?fbclid=IwAR0JgIDDx-3JRN7MoHY0DjXcCllVybqvKIfU_XK2vuY4eFIKu0I4__Zld_4

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top