Si tens prevista una trobada amb amics o famÃlia a casa, pots preparar alguns entrants com ara aquesta recepta de vol au vent cortesia de Espiga Blanca publicada a la revista Cuina.
Necessitarà s…
- 1 ceba petita picada
- 6 cors de carxofa cuits
- 100 gr de tofu tou (tofu seda)
- 6 flors de Tête de Moine
- 4 Vol au vent de Espiga Blanca
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
Preparació:
- Per a la crema de carxofa: ofegar la ceba amb un raig d’oli i un pessic de sal fins que quedi transparent.
- Triturar la ceba amb quatre cors de carxofa, dues flors de formatge i el tofu, fins a obtenir una crema. Si cal, es pot afegir una mica d’aigua, però molt poca, només fins a tenir la consistència desitjada. Comprovar el punt de sal.
- Escalfar els vol au vent al forn uns minuts, omplir-los amb la crema i, finalment, acabar-lo amb meitats de carxofa i una flor de formatge.