Amb Carolina Honest es pot gaudir sense renunciar a res

Tens ganes de millorar la teva alimentació i la dels qui t’envolten? Pateixes al·lèrgies alimentàries? A Carolina Honest tenen opcions dolces i alhora saludables per a una dieta equilibrada. Entre les seves galetes digestives en pots trobar sense gluten, sense lactosa, veganes, amb civada integral o sense sucre. Ah, i també les BIO, posades al forn amb farina d’espelta integral i endolcides amb xarop d’atzavara ecològic.

No hi ha excusa. Pots escollir el gust que més t’agradi: xocolata i coco, xocolata i ametlla, gingebre i canyella, taronja i sèsam… A Carolina Honest compten amb la millor tecnologia natural concentrada en una única galeta.

Ara més que mai, la salut és molt important. Per sort, a Carolina Honest desenvolupen al costat d’un laboratori d’R+D expert en alimentació natural la nova generació de galetes saludables amb 100% ingredients certificats ecològics. Saben com cuidar-te a tu, i també com ajudar-te a mantenir una alimentació responsable.

Fes una ullada al seu web i deixa’t mimar. Amb Carolina Honest es pot gaudir sense renunciar a res.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top