Ara que ve el bon temps ja comencen a venir de gust els gelats. Sabies que pots treure més profit d’una terrina i crear una nova recepta com aquesta tal com ens ho proposa Gelati Dino?
Necessitarà s…
- 100 gr de galetes tipus “Digestive”
- 40 gr de mantega a temperatura ambient
- 450 ml de gelat de COCO BIO
- 80 gr de xocolata negra 70%
- coco ratllat
Preparació:
- Triturar les galetes fins que quedin en pols i tot seguit incorporar la mantega a temperatura ambient i barrejar fins que quedi tot homogeni.
- Disposar la barreja en un motlle desmuntable i conservar al congelador.
- Treure el gelat del congelador i deixar-lo uns minuts que s’estovi. Mentrestant, triturar la xocolata fins que quedi a trossets petits.
- Disposar el gelat en un bol, afegir els trossets de xocolata i barrejar amb cura sense que es fongui el gelat.
- Col·locar la barreja en el motlle sobre de la galeta i decorar amb coco ratllat.
- Conservar al congelador i retirar-lo uns 2 minuts abans de servir.