Maridatges d’autor sense sortir de casa

El contrast del salat i la potència del formatge amb el dolç i la sensibilitat de la melmelada donen com a resultat un còctel de sabors per als paladars més exigents.

Molta gent reconeix el maridatge com una activitat gourmet exclusiva, però gràcies a Can Bech i la seva línia Just For Cheese és possible gaudir de la combinació de cinc salses dolces per conjuntar amb cinc grans grups de formatges a qualsevol lloc i hora del dia.

Can Bech, empresa d’artesania gastronòmica que ofereix productes de qualitat dissenyats per donar vida a les idees culinàries, elabora aquests maridatges d’autor a base de fruites, fruits secs i espècies. Els seus ingredients estan especialment seleccionats pel seu origen i surten dels cinc continents. A partir d’aquesta proposta el gust dels formatges no s’emmascara, més aviat se’n potencien totes les seves propietats.

Posa la taula ben guarnida i prepara’t per un sopar diferent. Viu una experiència gourmet sense sortir de casa!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top