Portar els petits de la casa al mercat ajuda a que coneguin com funciona la cuina

Que els petits de la casa visitin mercats i botigues gourmet o especialitzades en gastronomia els obre els ulls en quant a la seva visió de la cuina. Fer un passeig amb ells, deixar-los que portin el carret de la compra, apropar-los al comerç local i explicar-los que són els aliments de km0 ajuda a que coneguin una mica més el poder del menjar.

Sempre es bo aprofitar els mercats locals oberts i que vegin on comprem, com es pesa la fruita i la verdura o quins olis i vinagres fem servir per amanir. Cada pas nou per a ells és tota una experiència!

Des de Badia Vinagres recomanen no perdre el costum d’involucrar als fills en les nostres rutines diàries perquè, sense adonar-nos-en, són un tresor. I nosaltres estem molt d’acord amb aquesta iniciativa tan senzilla que pot servir també per recolzar el comerç de proximitat i aprendre coses noves.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top