Aperitius a casa i de proximitat amb Embotits Salgot

Entre moltes altres aportacions al llarg de la tradició familiar que caracteritza a l’empresa Embotits Salgot, cal destacar que van ser pioners en introduir a Catalunya una raça de porc provinent d’Anglaterra anomenada Large-White, la qual cosa va suposar un salt qualitatiu per als productes Salgot.

Un altre factor determinant del caràcter d’aquesta empresa d’Aiguafreda és que els porcs amb els que treballen procedeixen de les millors granges de proximitat i ecològiques. Cada embotit es crea seguint una sèrie de paràmetres i matisos estrictes que s’assoleixen durant els processos d’elaboració, els quals varien en funció de si el producte final és fresc, cuit o curat.

Des del Clúster Gourmet de Catalunya apostem pel comerç local i pels productors de proximitat. A Salgot trobaràs embotits, botifarres i hamburgueses de qualitat per a degustar a qualsevol hora del dia. Fem un aperitiu per celebrar que ja queda menys per sortir de casa?

Fotografia: SALGOT.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top