Manetes de porc Duroc a la brasa

La carn de porc és un aliment imprescindible en totes les etapes de la vida ja que disposa d’un alt contingut en proteïnes d’alt valor biològic i aporta diversos minerals. És per aquest motiu que avui compartim una recepta ben senzilla dels nostres socis Can Pistraques.

Necessitaràs

  • Manetes de porc Duroc de Can Pistraques
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal, pebre i herbes aromàtiques

Preparació:

  • Treure les manetes de porc de l’envàs i deixar airejar a temperatura ambient 30 minuts.
  • Un cop la brasa estigui a punt, posar les manetes de porc al damunt per tal que la part externa de les mateixes quedi ben torradeta i cruixent.
  • No patiu per la part interior, ja que les manetes de porc ja han estat bullides en brou casolà durant 8 hores.
  • Un cop tinguin la part externa daurada, procedirem a treure-les del foc i afegirem una mica de sal, pebre i herbes al gust.

Recepta i fotografia: CANPISTRAQUES.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top