Ara que tenim temps d’estar a la cuina i fer receptes, perquè no preparar un brownie de xocolata amb la variació saludable que han fet els nostres socis de Paño Fruits?
Necessitarà s…
- 3 ous
- 1 tassa de farina
- ½ tassa d’oli
- ¼ de tassa de beguda vegetal al gust. La pots preparar amb els fruits secs Paño Fruits.
- 1 culleradeta de sal
- 1 culleradeta de llevat quÃmic
- 2 cullerades de crema d’avellanes cacau NutEco Paño Fruits
- ¼ de tassa de cacau en pols
- 100 gr de xips de xocolata
- 100 gr de barreja de fruits secs Paño Fruits
- ½ tassa sucre comú
- 2 cullerades de sucre glass
Preparació:
- El primer pas és pre-escalfar el forn a 180ºC.
- Barrejar els ous, la llet i l’oli, i batre fins que els tres ingredients estiguin ben integrats.
- Quan ho hà gim aconseguit, afegirem la sal i el sucre.
- Integrar pas a pas la farina, crema NutEco, cacau en pols i el llevat quÃmic. Quan ho tinguem tot ben barrejat afegirem els dos últims ingredients: la barreja de fruits secs i les xips de xocolata.
- Sucar el motlle amb una mica d’oli, posar-hi tota la massa perquè quedi de manera homogènia i ben escampada en tot el motlle i cuinar al forn durant 30 minuts.
- Deixar refredar abans de servir.
Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de PAÑO FRUITS: www.pano.cat
Recepta i fotografia: PANO.CAT