Celebrem el que és nostre, amb Cacao Sampaka

Sota el lema “Celebrem el que és nostre”, Cacao Sampaka vol animar a tothom a gaudir de la tradició de Pasqua, encara que sabem que aquest any no ens podrem reunir al voltant de la taula juntament amb totes les persones que ens agradaria.

Perquè tots puguem seguir sentint-nos aprop de qui més volem, Cacao Sampaka convida a mantenir la dolça costum i ens anima a elaborar les nostres pròpies Mones casolanes o adquirint online a través de la seva web, on trobareu un descompte especial del 20% amb el codi CHOCO4HOME, aplicable tant a les Mones com a la resta de productes, inclosos ingredients essencials en qualsevol recepta com la cobertura i el cacau en pols.

Entreu a la seva web: www.cacaosampaka.com

Text i fotografia: CACAOSAMPAKA.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top