Pastanagues rostides amb llenties i Iogurt Artesanal Desnatat Natural 0% MG de Pastoret.

Necessitaràs

  • 1 manat de Kale
  • 200 gr de llenties cuites
  • 2 grans d’all
  • 1 manoll de pastanagues
  • 250 gr de Iogurt Pastoret 0%
  • 1 grapat de cibulet picat
  • ¼ de culleradeta de comí mòlt
  • Oli d’Oliva Verge Extra
  • Sal i pebre.

Preparació:

  • Pelar les pastanagues i col·locar en una safata per a forn amb oli d’oliva.
  • Salpebrar i enfornar durant 20 minuts a 200°C.
  • Mentrestant, picar el kale i els alls i ruixar una paella amb una mica d’oli d’oliva.
  • Saltejar el kale i l’all junts durant uns minuts, fins que el kale estigui tendre i l’all estigui daurat. Salpebrar i reservar.
  • Preparar el condiment barrejant el iogurt, el comí i el cibulet picat. Reservar.
  • Servir en una font les llenties cuites, damunt el kale i les pastanagues rostides.
  • Només queda acompanyar-ho amb el condiment de iogurt.

Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de PASTORET: www.pastoret.com

Recepta i fotografia: PASTORET.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top