Necessitarà s…
- 1 manat de Kale
- 200 gr de llenties cuites
- 2 grans d’all
- 1 manoll de pastanagues
- 250 gr de Iogurt Pastoret 0%
- 1 grapat de cibulet picat
- ¼ de culleradeta de comà mòlt
- Oli d’Oliva Verge Extra
- Sal i pebre.
Preparació:
- Pelar les pastanagues i col·locar en una safata per a forn amb oli d’oliva.
- Salpebrar i enfornar durant 20 minuts a 200°C.
- Mentrestant, picar el kale i els alls i ruixar una paella amb una mica d’oli d’oliva.
- Saltejar el kale i l’all junts durant uns minuts, fins que el kale estigui tendre i l’all estigui daurat. Salpebrar i reservar.
- Preparar el condiment barrejant el iogurt, el comà i el cibulet picat. Reservar.
- Servir en una font les llenties cuites, damunt el kale i les pastanagues rostides.
- Només queda acompanyar-ho amb el condiment de iogurt.
Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de PASTORET: www.pastoret.com
Recepta i fotografia:Â PASTORET.COM