Timbal de gambes, alvocat i arròs

Des de Olis Solé ens arriba aquesta recepta ben saludable per a tots els gustos.

Necessitaràs (2 p)

  • 120 gr d’arròs basmati
  • 100 gr de gambes
  • 2 alvocats
  • Sèsam
  • Suc de ¼ de llimona
  • Sal i Pebre
  • Oli d’Oliva Verge Extra Mas Tarrés
  • Vinagre Balsàmic de Mòdena Mas Tarrés

Preparació:

  • Pelar les gambes i treure també els caps.
  • Posar-les en una paella amb un rajolí d’oli, daurar a foc lent fins que absorbeixin tot el líquid i reservar.
  • Bullir l’arròs basmati, colar i afegir la quantitat desitjada de sèsam.
  • Agafar els alvocats, tallar-los a trossos i afegir un rajolí de vinagre balsàmic, un rajolí d’AOVE, un pessic de sal i el suc de la llimona.
  • Untar un bol d’oli i anar posant els ingredients per capes.
  • Primer ¼ de les gambes, ¼ de l’arròs, ¼ de l’advocat, i repetir el procés.
  • Omplir el bol fins al final i després girar.
  • Emplatar i decorar amb dues gotetes de vinagre balsàmic.

*Recepta original – Chefolivetta

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top