Amanida tèbia de quinoa vermella, cigrons i pera

Avui t’animem a preparar una amanida tèbia de quinoa vermella, cigrons i pera. Fresca i saludable amb el toc original de Snackíssimo.

Necessitaràs

  • 200 gr de cigrons cuits
  • 50 gr de ruca
  • 50 gr de quinoa vermella
  • 1 grapat de pinyons
  • 30 gr de parmesà
  • Snackíssimo de pera

Preparació:

  • Coure la quinoa vermella i torrar els pinyons en una paella.
  • Afegir els cigrons i saltar-ho tot junt.
  • Posar la ruca en un plat, afegir la quinoa cuita a sobre i després els cigrons i pinyons.
  • Salpebrar al gust.
  • Decorar amb el parmesà trossejat i la pera Snackíssimo.

Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de SNACKÍSSIMO: www.snackissimo.com

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top