La Kombutxa i els seus beneficis per a la salut

Si sents curiositat per la beguda de moda entre les celebritats i aquelles persones que s’esforcen per mantenir un estil de vida saludable, t’animem a tastar Kombucha Alma. Abans, però, anem a fer cinc cèntims de què és i quins són els beneficis per a la salut d’aquesta infusió fermentada.

Doncs sí, la Kombutxa és una infusió elaborada a partir de qualsevol tipus de te. S’ensucra, es barreja amb una colònia simbiòtica de fongs gelatinosos i es deixa reposar i fermentar fins a obtenir el resultat desitjat. Destaca sobretot per les seves propietats probiòtiques. Algunes de les seves característiques són:

  • La teïna de la Kombutxa ajuda a la relaxació i redueix l’estrès gràcies als seus aminoàcids.
  • L’àcid glucurònic ajuda a eliminar les toxines de l’organisme a través de l’orina.
  • Controla els nivells de colesterol.
  • Equilibra i regula la flora intestinal.
  • Redueix el dolor i els símptomes de l’artritis.
  • És un eficaç tractament per alleujar els símptomes de les hemorroides.
  • Redueix el mal de cap.
  • Millora el funcionament del fetge.

Aquest elixir de la vida s’ha convertit en la millor alternativa a les begudes carbonatades i els refrescs. No pateixis pel sabor, ja que amb l’ús de fruites i espècies es suavitza. Kombucha Alma és una bona opció per iniciar-se en aquest terreny.

Text i fotografia: ALMAHOME.ES

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top