Des de Delicious & Sons compartim aquesta recepta elaborada per l’Anna Alós que de ben segur agradarà a tota mena de paladars!
Necessitarà s…
- 2 alvocats
- 4 tomà quets vermells madurs pelats
- 1 remolatxa
- Flors comestibles o brots decoratius
- Grapat de nous
- Oli Verge extra de Tòfona Negra Delicious & Sons
- Crema Balsà mica de Mòdena Ecològica Delicious & Sons
- Motlle rodó
Preparació:
- Trossejar l’alvocat, el tomà quet i la remolatxa per separat.
- Escórrer el tomà quet trossejat i la remolatxa trossejada en un escorredor per separat fins a treure tot el lÃquid.
- En bols petits assaonar cada ingredient amb Oli d’Oliva amb Tòfona Negra, sal i pebre. En el cas de l’alvocat, també amb suc de llimona perquè no s’oxidi.
- Col·locar el motlle rodó al mig d’un plat i fer una capa del tomà quet, després posar-hi l’alvocat i finalment la remolatxa que ens quedarà a sobre.
- Afegir unes gotes d’Oli d’Oliva Verge Extra amb Tòfona Negra i un rajolà de la Crema Balsà mica de Mòdena.
- Decorar amb els brots o flors, nous i servir.
Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de DELICIOUS & SONS: www.deliciousandsons.com
Recepta i fotografia:Â DELICIOUSANDSONS.COM