Tàrtar d’alvocat i remolatxa amb oli de tòfona i crema balsàmica

Des de Delicious & Sons compartim aquesta recepta elaborada per l’Anna Alós que de ben segur agradarà a tota mena de paladars!

Necessitaràs

  • 2 alvocats
  • 4 tomàquets vermells madurs pelats
  • 1 remolatxa
  • Flors comestibles o brots decoratius
  • Grapat de nous
  • Oli Verge extra de Tòfona Negra Delicious & Sons
  • Crema Balsàmica de Mòdena Ecològica Delicious & Sons
  • Motlle rodó

Preparació:

  • Trossejar l’alvocat, el tomàquet i la remolatxa per separat.
  • Escórrer el tomàquet trossejat i la remolatxa trossejada en un escorredor per separat fins a treure tot el líquid.
  • En bols petits assaonar cada ingredient amb Oli d’Oliva amb Tòfona Negra, sal i pebre. En el cas de l’alvocat, també amb suc de llimona perquè no s’oxidi.
  • Col·locar el motlle rodó al mig d’un plat i fer una capa del tomàquet, després posar-hi l’alvocat i finalment la remolatxa que ens quedarà a sobre.
  • Afegir unes gotes d’Oli d’Oliva Verge Extra amb Tòfona Negra i un rajolí de la Crema Balsàmica de Mòdena.
  • Decorar amb els brots o flors, nous i servir.

Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de DELICIOUS & SONS: www.deliciousandsons.com

Recepta i fotografia: DELICIOUSANDSONS.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top