L’Oli d’Oliva Verge Extra és clau per un bon pa amb tomàquet

“Sucar pa amb Oli d’Oliva Verge Extra és, segurament, el plaer gastronòmic més primitiu, directe i saborós”. Això ho va afirmar la directora de cinema Isabel Coixet en una entrevista fa temps, però ens prenem el permís de corroborar aquesta afirmació. Si més no, els nostres socis Dauliba tenen clar que aquesta és la fórmula perfecta per gaudir d’un bon àpat.

De les oliveres d’Arbeca neix Dauliba, d’agricultura ecològica i de collita primerenca. La seva iniciativa consisteix a elaborar oli d’oliva 100% arbequina. La diferència és que, en el seu cas, la premsen després de extreure-li l’os.

D’aquesta manera s’obté un oli d’oliva fi, afruitat, sense pinyol i que pot agradar a tothom. Dauliba és més que un oli, és un suc d’oliva. Un producte gourmet fet amb tot l’amor d’una família. Presentat amb un packaging elegant i modern.

El pa amb tomàquet sembla el plat més senzill del món, però tot depèn dels ingredients que s’utilitzin i de com es miri. El pa pot ser de molts tipus, i estar torrat o no. El tomàquet pot ser de penjar, madur o de pera i es pot sucar, triturar o bé ratllar.

Ara, agafa un oli de qualitat i tradició i veuràs com millora la recepta. Imagina com cau el raig d’oli Dauliba i com cada gota es diposita damunt la torrada… Un elixir! No trobaràs cap oli igual.

Text i fotografia: DAULIBA.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top