Prendre un te pot convertir-se en un luxe

Tot depèn de tu i del te que triïs. Alma Teas & Herbal Infusions disposa de la gamma Alma Luxury que compta amb més de 50 sabors de fórmula pròpia, desenvolupades a partir de matèria prima ecològica seleccionades en origen. La coneixies?

Està especialment pensada per a hosteleria i restauració, però tothom hi pot accedir. Gràcies al seu packaging compost per piràmides 100% biodegradables, segellades i envasades en sobres individuals, ajuden al medi ambient. Cadascuna de les capses inclou 20 piràmides.

Quins sabors pots trobar? Des de tes ben potents fins a infusions ecològiques i també algunes infusions especials: Camamilla, Poleo Menta, Hibiscus, Fruits del bosc, Ratafia, Rooibos canyella i menta, te negre Ceilan, te verd Chun mee, te Vermell Pu-erh…

Relaxa’t i tanca els ulls. Deixa’t portar i pren-te un Alma Luxury amb tranquil·litat. És el teu moment, un petit luxe. Elegància, qualitat i ecologisme. Què més vols?

Text i fotografia: ALMAHOME.ES

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top