Celebra Dijous Gras de la mà de Embotits Salgot, amb una recepta creada per Miquel Antoja que reinventa un dels clà ssics per aquestes dates.
Necessitarà s…
- 150 gr de llet
- 100 gr de llardons Salgot
- Una fulla i mitja de gelatina
- 200 gr de xocolata blanca
- 220 gr de nata semimuntada
Preparació:
- Disposar la llet en un cassó i portar a ebullició.
- Quan bulli li afegim una fulla i mitja de gelatina hidratada i escorreguda, i ho emulsionem amb la xocolata blanca.
- Un cop tenim la barreja ben emulsionada li donem Tourmix.
- Afegim els llardons triturats i incorporem la nata semimuntada.
- Deixar unes 2 hores a la nevera.
- Per altra banda rostir al forn la poma tallada i untada amb una mica de mantega.
- En un vaset disposar la mousse, la poma i decorar amb el crumble.
Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de SALGOT: www.salgot.com
* Recepta elaborada per Miquel Antoja